Φούρνοι Αυτοκινήτων

Η εταιρεία μας ασχολείται με ηλεκτρολογικά φούρνων αυτοκινήτων 30 χρόνια.
Είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο του ηλεκτρολογικού σέρβις των φούρνων αυτοκινήτων.

Δίνουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Υποστηρίζουμε Έλληνες και Ξένους κατασκευαστές.

 

 

Αναλυτικά:

  • Κατασκευάζουμε πίνακες φούρνων αυτοκινήτου με αυτοματισμούς όλων των τύπων
  • Προσφέρουμε ηλεκτρικό σέρβις φούρνων αυτοκινήτων
  • Εκσυγχρονίζουμε πίνακες φούρνων αυτοκινήτων με νέας τεχνολογίας αυτοματισμούς
  • Έχουμε την δυνατότητα για εφαρμογή τεχνολογιών εξοικονόμησης ρεύματος σε φούρνους αυτοκινήτων με έως και 40% απόσβεση χρημάτων σε λιγότερο από 1 έτος και με απόλυτη ασφαλεια..

Οικονομία ρεύματος και πετρελαίου στο φούρνο αυτοκίνητων και καλυτέρα αποτελέσματα  βαφής

Μετά από μελέτη και εφαρμογή σε πολλούς φούρνους βαφής αυτοκίνητων Κατασκευάζουμε ένα σύστημα αυτοματισμού που σκοπό έχει την ομαλότερη λειτουργιά των μοτέρ και του καυστήρα. Ρυθμίζοντας τις στροφές των μοτέρ εισαγωγής και εξαγωγής πετυχαίνουμε κατά την διάρκεια της διαδικασίας του βαψίματος ή του στεγνώματος και του ψησίματος πολύ μεγάλη οικονομία.

  1. 1. Μέσω των inverter πετυχενουμε οικονομια ρευματος γιατι τα μοτέρ ξεκινούν ομαλά χωρίς να χρειάζονται μεγάλο ρεύμα εκκίνησης. Τα inverter εξοικονομούν ενέργεια καθ'όλη την λειτουργία των μοτέρ έως και 30% πετυχαίνουμε διπλάσιο χρόνο αντοχής των μοτέρ και στα λουριά μετάδοσης κίνησης των ανεμιστήρων.
  1. 2. Ρυθμίζοντας τις στροφές  των μοτερ πετυχενουμε ακομα και στο μισο χρονο την θερμοκρασια που χρειαζομαστε οποτε κανουμε πολυ μεγαλη οικονομια  στο πετρελαιο
  1. 3. Ρυθμίζοντας τις στροφές των μοτερ μπορουμε να κανονισουμε την ροη του αερα σε όλες τις διαδικασίες (βάψιμο, στεγνωμα και ψήσιμο) αποφεύγοντας σκονες, σκουπιδακια (τα οποία δημιουργούν μπιμπίκια και αλλα σημαδάκια στις βαμμένες επιφάνειες).


 
Συνεργασία με Ολυμπιακή

Η Ολυμπιακή Αεροπορία, κάτοχος φούρνων μεγάλων διαστάσεων Ιταλικής κατασκευής, εμπιστεύτηκε στην VoltSolution το Service των μηχανημάτων της και εμείς τους υποστηρίζουμε δίνοντας λύσεις τελευταίας τεχνολογίας.