Μάθετε για εμάς


“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για την προτίμηση που μας δείχνουν τα τελευταία έτη όπως και τους νέους πελάτες που μέσω των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου μπορούν να βλέπουν να συγκρίνουν και τελικώς να επιλέγουν τους συνεργάτες τους με ασφαλεια. ”

Ηλίας Κωσταντινίδης

ηλιοβασίλεμα

Voltsolution.gr

Η εταιρία μας παρέχει υψηλής ποιότητας και ασφαλείας υπηρεσίες στον χώρο των ηλεκτρικών έργων και των αυτοματισμών. Συστάθηκε το 1985 και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της αρκετές εγκαταστάσεις ποικίλων ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, τεχνικών επιβλέψεων ασφαλείας επιχειρήσεων κ.α.

Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται αρκετές εταιρείες , δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία των συνεργατών της δημιουργεί σύγχρονα πακέτα μελέτης και υλοποίησης σε διάφορους τομείς. 


Η συνεργασία με γνωστούς οίκους εισαγωγής και κατασκευής ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνδυασμό με άρτια καταρτισμένα και εξοπλισμένα συνεργεία εξασφαλίζουμε άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση και άριστα ποιοτικά αποτελέσματα σε κάθε είδος ηλεκτρολογικής εργασίας με απόλυτη ασφάλεια, από βιομηχανικές εγκαταστάσεις μέχρι συστήματα αυτόματου ελέγχου.

ηλεκτρολογικές εργασίες

Γιατί να προτιμήσετε εμας;

Πέρα από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, γνωρίζουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να σας πείσουμε είναι να σας δείξουμε εργασίες που έχουμε ήδη κάνει και με ασφάλεια έχουν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους. 

Η εταιρία μας παρέχει υψηλής ποιότητας και ασφαλείας υπηρεσίες στον χώρο των ηλεκτρικών έργων και των αυτοματισμών.

Επικοινωνία

Λιοσίων 46, Αθήνα
Χάρτης

voltsolution@gmail.com

+30 697 277 0460